KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
2023.06.20.

Vegye át rendelését GLS Automatából!

A tőlünk rendelt játékokat mostantól akár GLS Automatából is átveheti. Rendeléskor már be tudja állítani, hogy melyik - Önhöz közeli - automatából szeretné átvenni a csomagot.

Az automatából való átvétel nagy előnye, hogy az év bármely napján, éjjel-nappal át tudja venni a megrendelt csomagot - amikor csak Önnek jó. Nem kell alkalmazkodnia a futárhoz, vagy egy bolt nyitvatartásához. Amikor ráér, vagy elhalad a közei GLS Automata mellett, akkor átveheti a rendelését. A megrendelt játékokat kifizetheti előre (a rendelés folyamán bankkártyával, vagy átutalással), vagy akár az Automatánál is, bankkártyával.
Az automatába történő rendelés mellett szól még az is, hogy ez a legolcsóbb csomagátvételi mód.

Jelenleg már több, mint 1000 automata található az országban (és számuk folyamatosan nő), így biztos Ön is talál egyet a közelében.
Ráadásul mint minden - a játék webáruházunktól - rendelt csomagot, ezt is a GLS Futárszolgálat kezeli - így nem kell különösebben tartania annak megsérülésétől, elvesztésétől, késve érkezésétől.

(Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos méret felett nem tudunk Automatába küldeni csomagot. Talán ez az egyetlen hátránya ennek a csomagátvételi módnak...)
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.