Barbie - Moped kiskutyával

Barbie - Moped kiskutyával
A pink-sárga festésű, ezüst díszítésű, stílusos robogó túl gyors ahhoz, hogy divatosan elkéssen bárhonnan is. A működő kosár, amelyben a kutyus utazik, a forgó kerekek és a Barbie-t a nyeregbe rögzítő csíptető azt jelzi, a legjobb pajtások készen állnak rá, hogy együtt utazzanak mindenhová. A kitámasztó segítségével pedig szünet közben sem dől el motorod. A csomag bukósisakot is tartalmaz.
A Barbie márkájú "Barbie - Moped kiskutyával" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Barbie
inkább lányoknak
42470
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Barbie - Moped kiskutyával
Barbie - Moped kiskutyával

Barbie - Moped kiskutyával

5 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.