Blog

Az emberek 3000 éve kezdtek kártyázni

Az emberek 3000 éve kezdtek kártyázni

Talán hihetetlennek tűnik, de az első pakli kártyát valószínűleg már 3000 éve osztották szét az emberek. Természetesen a kártyajátékok pontos eredete nem ismert - vélhetőleg Kínából, vagy Indiából, esetleg Perzsiából származhat.
Tovább olvasom...
Farsang

Farsang

A farsang a mai napig népszerű a gyerekek körében: az ovisok és a kisiskolások is ilyenkor belebújhatnak kedvenc hőseik bőrébe, és így vonulhatnak fel barátaik előtt. Nemrég még komoly feladat volt a szülőknek a farsangi készülődés: egy-egy jobb jelmez elkészítése sok-sok munkaórába tellett esténként, de kellett hozzá kreativitás és kézügyesség is.
Tovább olvasom...
Elindult hűségpont rendszerünk!

Elindult hűségpont rendszerünk!

A vásárlói hűség nálunk sokat ér! Regisztrált vásárlóink minden vásárlás után, automatikusan hűségpontokat kapnak - mégpedig minden nálunk elköltött 100 forint után 2 pontot.
Tovább olvasom...
Építsd fel a saját világodat!

Építsd fel a saját világodat!

"Egy forma és végtelen lehetőség" - ez a mottója a Plus-Plus építőjátékok gyártójának. Ezek az építőkockák egyedi formájuknak köszönhetően végtelenszer egymáshoz illeszthetők, ismétlődő elemeket hozva létre, amelyekkel saját kis világunk bármely részletét lemásolhatjuk. Ez a Plus-Plus lényege, amely ezekbe a két összekapcsolt "+"-jelhez hasonlító építőelemekbe sűrűsödik.
Tovább olvasom...
A Monchhichi történet

A Monchhichi történet

Ki ne ismerné a kifejező arcú, pihepuha majmocskákat, a moncsicsiket (azaz hivatalos nevükön Monchhichiket)? A bájos kis állatkák már a nyolcvanas években meghódították Magyarországot, a gyerkőcök pedig ugyanolyan örömmel ölelgetik őket most is, mint a szüleik annak idején.
Tovább olvasom...
Rolit - Egy logikai társasjáték egyszerű szabályokkal

Rolit - Egy logikai társasjáték egyszerű szabályokkal

A Rolit társasjáték abszolút kimeríti a tökéletes családi társasjáték fogalmát, mivel éppen olyan izgalmas vele a játék egy alsó tagozatosnak, mint egy kamasznak vagy akár egy felnőttnek. A Rolit társasjáték abszolút kimeríti a tökéletes családi társasjáték fogalmát, mivel éppen olyan izgalmas vele a játék egy alsó tagozatosnak, mint egy kamasznak vagy akár egy felnőttnek.
Tovább olvasom...
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.