Clementoni - Pet Bits interaktív robotpanda

Clementoni - Pet Bits interaktív robotpanda
A Pet Bits robotpandával a gyerekek egy igazi barátra találnak, aki olyan, mint egy háziállat. A robotpanda reagál a tapsolásra: elkezd mozogni, táncolni. Ha beszélnek hozzá, a panda felveszi a hangot, majd robothangon játssza vissza azt. Összegyűjtve a többi Pet Bits robotot képes velük kommunikálni, táncolnak és aranyos hangon beszélnek egymással, speciális jelzést alakítanak ki egymás között és mindegyiknek saját személyisége lesz. A játékhoz letölthető egy telefonos applikáció is, így a játék a virtuális világban folytatódik tovább. A játék megtanítja a gyerekeket a gondoskodásra, hiszen a robotpandát etetni kell, amiért plusz pont jár a játék során.
A "Clementoni - Pet Bits interaktív robotpanda" nevű játék gyártója a Clementoni, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Clementoni
61224
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Clementoni - Pet Bits interaktív robotpanda
Clementoni - Pet Bits interaktív robotpanda

Clementoni - Pet Bits interaktív robotpanda

4 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.