Webáruházunk 2020. július 27. és augusztus 7. között zárva tart!

Cry Babies - Katie varázslatos házikója

Cry Babies - Katie varázslatos házikója
Katie varázslatos házikója lehet most a gyerekeké. Hogy mitől varázslatos? Ha Katie-t megitatják a gyerkőcök, majd a könnycseppjeit a házra cseppentik, akkor - beállítástól függően - a ház buborékot fog fújni, vagy zenélni fog. A buborékok megjelenéséhez meg kell tölteni a tartályt a hozzá tartozó folyadékkal. A csomagolás a házikó mellett egyéb kiegészítőket, sőt még Katie babát is tartalmaz. A játék működéséhez 3 db AAA elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz.
A Cry Babies márkájú "Cry Babies - Katie varázslatos házikója" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Cry Babies
inkább lányoknak
60852
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Cry Babies - Katie varázslatos házikója
Cry Babies - Katie varázslatos házikója

Cry Babies - Katie varázslatos házikója

15 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.