2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.
2023.06.12.

A diavíetítés újból divatba jön?

Újra divat az esti diavetítés? Vagy soha nem is ment ki a divatból? Elképzelhető, hogy esténként összeül a család és a gyerekek (vagy éppen a szülők) kedvenc meséit kockáról kockára vetítik a falra?
Igen, ez manapság újból megtörténik.


A Super Cool Projector diavetítő remek lehetőség azoknak, akik szeretnék megtartani, vagy felidézni a régi diafilmekből származó élményeket. A hagyományosnak nevezhető diavetítő (tehát nem egy digitális projektor) használata egyedi és nosztalgikus élményt nyújthat a családnak.
Ráadásul - mivel korszerű technológián alapul - a régi diavetítők legnagyobb hátrányát is kiküszöbölték: nem kell attól tartani, hogy a felforrósodott készülékben megolvad a filmtekercs, tönkre téve az élményt. Ez a készülék már LED izzóval rendelkezik,

A készülékhez tartozik egy ajándék diafilm is, de vásárolni is lehet diafilmeket, hiszen ezeket mind a mai napig gyártják. Így a legismertebb meséket ezzel a módszerrel is meg lehet ismertetni a gyerekekkel.

A Super Cool Projector mellett a régi, bő ötven évvel ezelőtti diavetítő talán úgy néz ki, mint egy Tesla mellett ácsorgó Trabant. Miközben pontosan tudjuk, hogy az egyik egy mai modern technika, a másik mégis szerethető marad, a maga bumfordiságával, esetlenségével és egyszerűségével. És a hozzá kapcsolódó emlékekkel (és az elfüstölő film szagával).

Mivel mi használt termékeket nem árulunk, így mi kínálatunkban már csak a diavetítő modern változata rendelhető meg. De a mi tapasztalatunk szerint ez is hozza azokat az élményeket, melyeket érdemes minden gyereknek átélnie, a családja körében...
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.