Engino Discovering Stem - Newton törvényei építőjáték

A forradalmian új Engino építőelemekkel gyorsan és könnyen alkothatsz meg egyszerűbb vagy akár komplexebb formákat, építményeket. Az egyes elemeket számtalan módon egymáshoz illesztheted, sőt némelyiket akár meg is növelheted. A Discovering STEM sorozat tanárok és tudósok fejlesztésével készült és a tudomány érdekes világába kalauzol el téged egy újfajta, játékos megközelítésen keresztül. A szettek különböző tudományos téma köré épülnek, mint mechanika, egyszerű gépek és szerkezetek, Newton törvényei vagy a megújuló energia. Ráadásul egyes modellek okos telefonról, távvezérléssel is működnek. Most pedig ismerjük meg Newton törvényeit és az Engino szett sajátosságait: 8 modell építhető meg a doboz tartalmából, 3 dimenziós kidolgozás, akár 45 fokos kialakítás, milliméter pontosságú építés.
Az Engino márkájú "Engino Discovering Stem - Newton törvényei építőjáték" nevű játékot főleg 8 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Engino
2-5 nap
54901
7 750 Ft
Az "Engino Discovering Stem - Newton törvényei építőjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2019. március 27-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2019. március 27-én, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Engino Discovering Stem - Newton törvényei építőjáték
7 750 Ft
KOSÁRBA!Engino Discovering Stem - Newton törvényei építőjáték

Engino Discovering Stem - Newton törvényei építőjáték

7 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.