Webáruházunk 2019. június 20. és június 28. között zárva tart!

Fisher-Price - Kacagj és Fejlődj! - Tanuló laptop, új kiadás

Ez a játék laptop remekül lefoglalja a babát rengeteg interaktív játékával! Miközben az apró számítógépzseni nyomogatja, forgatja és csúsztatja a különböző tevékenységekre lehetőséget nyújtó gombokat, izgalmas dalokat, hangokat és kifejezéseket hall, amelyek bevezetik a számok, színek, formák és egyebek világába! Amikor játékba lendül a fejlődés - Tudás: Játékos dalok és kifejezések mutatják be a számokat, az ABC-t, formákat, színeket és egyebeket. Finommotoros mozgás: Miközben az apró ujjacskák nyomogatják, forgatják és csúsztatják az interaktív gombokat, az olyan finommotoros képességek fejlődnek, mint a kézügyesség és szem-kéz koordináció. Kreativitás és képzelőerő: A valósághű kivitelezés elősegíti a korai szerepjátékot és képzelet gazdag mókázást, miközben a kicsi úgy tesz, mintha otthonról dolgozna!
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Kacagj és Fejlődj! - Tanuló laptop, új kiadás" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
3 éves kor alatt
2-5 nap
54605
7 390 Ft
A "Fisher-Price - Kacagj és Fejlődj! - Tanuló laptop, új kiadás" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2019. július 02-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2019. július 02-án, kedden átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Fisher-Price - Kacagj és Fejlődj! - Tanuló laptop, új kiadás
7 390 Ft
KOSÁRBA!Fisher-Price - Kacagj és Fejlődj! - Tanuló laptop, új kiadás

Fisher-Price - Kacagj és Fejlődj! - Tanuló laptop, új kiadás

7 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.