Webáruházunk 2018. június 21. és június 29. között zárva tart!

Fisher-Price - Tanuló kutyushugi

Fisher-Price - Tanuló kutyushugi
Bűbájos Tanuló kutyushugi, amely nem csak aranyos formájával hódít, hanem képességeivel is! A gyermek együtt tud énekelni a tanuló kutyus hugival, ráadásul az ABC-t, a testrészeket és a színeket is megtanítja nekik, mindezt énekekkel és mondókákkal együtt. Az ismeretanyagot gyermeked szintjéhez tudod igazítani, így megfelelő időben szerzi meg a különböző ismereteket.A kutyus szíve pirosan világít. Nem csak kellemes szórakozást, hanem korai tapasztalatszerzést és tanulást is biztosít!
A játék 3 db AA elemmel működik.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Tanuló kutyushugi" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 éves kor alatti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
2 éves kor alatt
38535
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Fisher-Price - Tanuló kutyushugi
Fisher-Price - Tanuló kutyushugi

Fisher-Price - Tanuló kutyushugi

9 290 Ft
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.