Götz baba - Hannah és barátai, 50 cm

Götz baba - Hannah és barátai, 50 cm
Barna, nem csukódó szemű, kemény testű, hosszú barna hajú 50 cm-es baba.
Hannah felkészült barátai fogadására egy igazi pizsama partin. Minden készen áll az esti szuper csajos bulihoz.
A szett 14 darabos, a babán kívül nadrág, blúz, edzőcipő, hajcsat, plüss köntös, éjszakai viselet., plüss cica, fésű, szájfény, körömlakk, körömmatricák, hajpúder is a szett része.
A Hannah termékcsalád limitált kiadású játékbaba, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg, speciálisan odafigyelve a készítésénél a legapróbb részletekre is. Minden Götz Hannah baba saját számmal rendelkező tanúsítvánnyal érkezik.
A "Götz baba - Hannah és barátai, 50 cm" nevű játék gyártója a Götz, főleg 3 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Götz
inkább lányoknak
65939
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Götz baba - Hannah és barátai, 50 cm
Götz baba - Hannah és barátai, 50 cm

Götz baba - Hannah és barátai, 50 cm

36 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.