Hot Wheels - Csináld magad - Rodger Dodger

Ez a Csináld magad Rodger Dodger kisautó minden Hot Wheels rajongó kisfiú érdeklődését felkelti majd! Saját kezűleg szerelheti össze álmai autóját: egyszerű dolga lesz, csak vegye elő a csomagban található előre kivágott paneleket és rakja össze egyetlen egy pattintással a strapabíró alkatrészeket. Az egyedi kialakítású motorral még gyorsabban száguldhat az utakon. A lecserélhető LED lámpákkal pedig bevilágíthatja az utakat éjszaka is! A készletben tollak is találhatóak, amikkel gyerkőce saját ízlése szerint díszítheti ki autóját. Az elkészült egyedi dizájnos autóval indulhat a verseny, a dobozban kapható rámpa segítségével, pedig látványos ugrásokat is lehet csinálni. A játék fejleszti a gyerek kézügyességét, kreativitását, motorikus készségeit.
A Hot Wheels márkájú "Hot Wheels - Csináld magad - Rodger Dodger" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 6 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Hot Wheels
inkább fiúknak
1-3 nap
71333
4 790 Ft
A "Hot Wheels - Csináld magad - Rodger Dodger" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. december 10-én, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. december 10-én, pénteken átveheti.

Ajánlott termékek

Hot Wheels - Csináld magad - Rodger Dodger

Hot Wheels - Csináld magad - Rodger Dodger

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.