Információk webáruházunkról

A toys.hu játékwebáruházon keresztül Ön a lehető legkényelmesebben vásárolhat: folyamatosan bővülő kínálatunkból több szempont alapján is kereshet játékokat. Minden játék részletes adatlapján talál egy gombot, melyre kattintva az adott terméket beteheti az Ön ún. kosarába.

A kosár tartalma

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket már a kosarába helyezett A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne szereplő termékek törölhetők, ill. egy-egy termék mennyiségét is megadhatja.
A kosár alján láthatja a rendelése értékét, és hogy mennyi lesz a fizetendő végösszeg az Önnek tetsző szállítási és fizetési mód esetén.
Fontos: a kosara tartalma mindig az adott számítógépéhez kapcsolódik: ha pl. az otthoni számítógépén állítja össze kosarát, akkor a munkahelyi gépén a kosarát üresnek láthatja.
(A kosár csak akkor működik, ha az Ön böngészőjében nincs letiltva az ún. sütik (cookiek), és a JavaScript használata.)

Regisztráció

A kosara tartalmát csak akkor fogja tudni megrendelni, ha regisztrál a toys.hu oldalon. A regisztráció egyetlen egyszerű lépésből áll. Meg kell adnia (űrlapunkon) a megrendeléshez elengedhetetlenül szükséges adatokat: az Ön email-címét (ahová megrendelésével kapcsolatosan üzenetet küldhetünk), az Ön nevét, és egy jelszót, mellyel be tud nálunk jelentkezni. A regisztrációt követően tud rendeléseket (akár a későbbiek folyamán is) küldeni a játékwebáruházunk részére részére.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkon, akkor a bejelentkezést követően (melynek során az Ön által megadott email-címet és jelszót kell megadnia) fogja tudni elküldeni megrendelését.

Elfelejtette jelszavát?

Ha elfelejtette jelszavát, akkor használja jelszóemlékeztető szolgáltatásunkat! Csak email-címét kell megadnia, és rendszerünk máris elküldi az Ön fiókjába a jelszavát.

Személyes adatainak módosítása

Személyes adatait – a bejelentkezést követően – bármikor módosíthatja. Fontos, hogy a megrendelés elküldésekor az aktuális szállítási címet, és számlázási adatai szerepeljenek az adatbázisunkban, mivel a kiszállítás és a számla kiállítása is ezen adatok alapján történik.
Kérjük, hogy szállítási címként olyan címet adjon meg, ahol a kiszállítást végző futár napközben is el tudja érni Önt – ez lehet akár az Ön munkahelye is.

Árak

A termékeink mellett feltüntetett árak minden esetben bruttó vételárak, melyek az általános forgalmi adót is tartalmazzák. Minden további ár, szolgáltatási díj (szállítási díj, utánvét-kezelés díja), mely webáruházunkban szerepel, szintén bruttó összeget jelent.

Megrendelés elküldése

Kérjük, hogy mielőtt elküldi a megrendelését, ellenőrizze még egyszer adatait, és kosara tartalmát.
Ha a megrendelését már elküldte, akkor az abban szereplő adatokon utólag már nem tud módosítani a webáruházon keresztül. (Amennyiben valamilyen adaton mégis változtatna, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken: igyekszünk mindent megtenni, hogy a megrendelés az Ön igényei szerint teljesüljön.)
A megrendelés rögzítéséről rendszerünk azonnal küld Önnek egy emailt, melyben jelezzük, hogy a rendelése megjelent a rendszerünkben. (Ez a visszaigazolás nem jelenti a mi arra vonatkozó nyilatkozatunkat, hogy a rendelését teljesíteni tudjuk - jogunkban áll a rendelést részben, vagy egészében visszamondani.) Ezt követően a kiszállítással (áru átvételével) kapcsolatosan mindenképpen fog kapni újabb értesítést, de lehetséges, hogy még ezt megelőzően munkatársunk keresni fogja Önt, amennyiben bármilyen egyeztetés szükséges a megrendelésével kapcsolatosan.
A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból ismerhetők meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése néhány esetben eltérhet ettől. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe.

Áruátvétel, szállítási határidő, szállítási díj

Általánosságban 5 munkanapos szállítási határidőt vállalunk (16 óráig elküldött megrendelés esetén), de minden esetben szerepel az adott termék részletes adatlapján, hogy mennyi a szállítási határideje. A megadott szállítási határidők munkanapban értendők, és nem jelentenek kötelezettséget, hanem az adott termék szokásos szállítási határidejét jelölik. Több termékből álló megrendelés esetén a leghosszabb szállítási határidővel rendelkező áru a szállítási határideje a mérvadó.
Amennyiben előreutalással fizet, úgy az átutalás számlánkra való beérkezésétől számítjuk a szállítási határidőt.
Ha személyesen szeretné átvenni a játékait irodánkban, akkor kérjük, egyeztessen időpontot ügyfélszolgálatunkkal.
Házhozszállítás esetén az alábbi szállítási díjak érvényesek:
Megrendelés értéke
Házhozszállítás díja
CsomagPontban történő átvétel díja
2.999 Ft-ig
890 Ft
790 Ft
3.000 és 24.999 Ft között
690 Ft
590 Ft
25.000 Ft-tól
0 Ft
0 Ft

Amennyiben az utánvét lehetőséget választja 290 Ft kezelési költséggel nő a szállítási díj.
Csomagjainkat a GLS Futárszolgálat juttatja el Önökhöz.
Még több információt itt olvashat a szállításról.
Rendelését átveheti GLS CsomagPontokban is. A CsomagPontok aktuális listáját itt találja.

Panaszával fordulhat

Amennyiben úgy véli, hogy a fogyasztóvédelmi jogokat és/vagy jogszabályokat nem tartottuk be, akkor Önnek joga van az alábbi szervezetekhez fordulni panasszal:
- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség Panaszirodája: 1088 Budapest József krt. 6,
- Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőségek a megyeszékhelyeken,
- Békéltető Testületek megyénként a megyei Kereskedelmi és Iparkamarák mellett,
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület: 1055 Balaton u. 27,
- egyes településeken működő civil fogyasztóvédelmi szervezetek,
- a települési önkormányzatok jegyzői.

További információk

A webáruházunkkal – és annak működésével – kapcsolatosan további (részletesebb) információkat talál az alábbi linkeken.
Szállítási információk
Fizetési információk
Garancia, elálláshoz való jog
Adatkezelési információk
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk
Szállítási információk
Fizetési információk
Garancia, elállási jog
Adatkezelési információk
Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat
Kapcsolat
GYIK
Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is feizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2017. – A játék-webáruház.