Információk webáruházunkról

A Toys.hu játékwebáruházon keresztül Ön a lehető legkényelmesebben vásárolhat: folyamatosan bővülő kínálatunkból több szempont alapján is kereshet játékokat. Minden játék részletes adatlapján talál egy gombot, melyre kattintva az adott terméket beteheti az Ön ún. kosarába.

A kosár tartalma

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket már a kosarába helyezett A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne szereplő termékek törölhetők, ill. egy-egy termék mennyiségét is megadhatja.
A kosár alján láthatja a rendelése értékét, és hogy mennyi lesz a fizetendő végösszeg az Önnek tetsző szállítási és fizetési mód esetén.
Fontos: a kosara tartalma mindig az adott számítógépéhez kapcsolódik: ha pl. az otthoni számítógépén állítja össze kosarát, akkor a munkahelyi gépén a kosarát üresnek láthatja.
(A kosár csak akkor működik, ha az Ön böngészőjében nincs letiltva az ún. sütik (cookiek), és a JavaScript használata.)

Regisztráció

A kosara tartalmát csak akkor fogja tudni megrendelni, ha regisztrál a Toys.hu oldalon. A regisztráció egyetlen egyszerű lépésből áll. Meg kell adnia (űrlapunkon) a megrendeléshez elengedhetetlenül szükséges adatokat: az Ön email-címét (ahová megrendelésével kapcsolatosan üzenetet küldhetünk), az Ön nevét, és egy jelszót, mellyel be tud nálunk jelentkezni. A regisztrációt követően tud rendeléseket (akár a későbbiek folyamán is) küldeni a játékwebáruházunk részére részére.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkon, akkor a bejelentkezést követően (melynek során az Ön által megadott email-címet és jelszót kell megadnia) fogja tudni elküldeni megrendelését.

Elfelejtette jelszavát?

Ha elfelejtette jelszavát, akkor használja jelszóemlékeztető szolgáltatásunkat! Csak email-címét kell megadnia, és rendszerünk máris elküldi az Ön fiókjába a jelszavát.

Személyes adatainak módosítása

Személyes adatait – a bejelentkezést követően – bármikor módosíthatja. Fontos, hogy a megrendelés elküldésekor az aktuális szállítási címet, és számlázási adatai szerepeljenek az adatbázisunkban, mivel a kiszállítás és a számla kiállítása is ezen adatok alapján történik.
Kérjük, hogy szállítási címként olyan címet adjon meg, ahol a kiszállítást végző futár napközben is el tudja érni Önt – ez lehet akár az Ön munkahelye is.

Árak

A termékeink mellett feltüntetett árak minden esetben bruttó vételárak, melyek az általános forgalmi adót is tartalmazzák. Minden további ár, szolgáltatási díj (szállítási díj, utánvét-kezelés díja), mely webáruházunkban szerepel, szintén bruttó összeget jelent.

Megrendelés elküldése

Kérjük, hogy mielőtt elküldi a megrendelését, ellenőrizze még egyszer adatait, és kosara tartalmát.
Ha a megrendelését már elküldte, akkor az abban szereplő adatokon utólag már nem tud módosítani a webáruházon keresztül. (Amennyiben valamilyen adaton mégis változtatna, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken: igyekszünk mindent megtenni, hogy a megrendelés az Ön igényei szerint teljesüljön.)
A megrendelés rögzítéséről rendszerünk azonnal küld Önnek egy emailt, melyben jelezzük, hogy a rendelése megjelent a rendszerünkben. (Ez a visszaigazolás nem jelenti a mi arra vonatkozó nyilatkozatunkat, hogy a rendelését teljesíteni tudjuk - jogunkban áll a rendelést részben, vagy egészében visszamondani.) Ezt követően a kiszállítással (áru átvételével) kapcsolatosan mindenképpen fog kapni újabb értesítést, de lehetséges, hogy még ezt megelőzően munkatársunk keresni fogja Önt, amennyiben bármilyen egyeztetés szükséges a megrendelésével kapcsolatosan.
A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból ismerhetők meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése néhány esetben eltérhet ettől. A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe.

Áruátvétel, szállítási határidő, szállítási díj

Általánosságban 5 munkanapos szállítási határidőt vállalunk (16 óráig elküldött megrendelés esetén), de minden esetben szerepel az adott termék részletes adatlapján, hogy mennyi a szállítási határideje. A megadott szállítási határidők munkanapban értendők, és nem jelentenek kötelezettséget, hanem az adott termék szokásos szállítási határidejét jelölik. Több termékből álló megrendelés esetén a leghosszabb szállítási határidővel rendelkező áru a szállítási határideje a mérvadó.
Amennyiben előreutalással fizet, úgy az átutalás számlánkra való beérkezésétől számítjuk a szállítási határidőt.
Ha személyesen szeretné átvenni a játékait irodánkban, akkor kérjük, egyeztessen időpontot ügyfélszolgálatunkkal.
Házhozszállítás esetén az alábbi szállítási díjak érvényesek:
Megrendelés értéke
Házhozszállítás díja
CsomagPontban történő átvétel díja
2.999 Ft-ig
999 Ft
899 Ft
3.000 és 24.999 Ft között
799 Ft
699 Ft
25.000 Ft-tól
0 Ft
0 Ft

Amennyiben az utánvét lehetőséget választja 200 Ft kezelési költséggel nő a szállítási díj.
Csomagjainkat a GLS Futárszolgálat juttatja el Önökhöz.
Még több információt itt olvashat a szállításról.
Rendelését átveheti GLS CsomagPontokban is. A CsomagPontok aktuális listáját itt találja.

Panaszkezelés, vitarendezés, békéltetői testületi eljárás

A vásárló a termékkel vagy a webáruház tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:
- Telefonos ügyfélszolgálatunkon, a weblapon a Kapcsolat menüpont alatt megadott telefonszámon
- Email-ben, a weblapon a Kapcsolat menüpont alatt megadott email-címen
- Személyesen, a a weblapon a Kapcsolat menüpont alatt megadott székhely címen.

A hatályos jogszabályok értelmében a szóbeli panaszt (üzletben) a Szolgáltató azonnal kivizsgálja, és szükség szerint orvosolja - amennyiben a panasz jellege ezt megengedi. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, akkor a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel.
- Személyesen közölt szóbeli panasz esetén helyben a jegyzőkönyvet a vásárlónak a szolgáltató átadja.
- Telefonon közölt szóbeli panasz esetén azt a vásárlónak legkésőbb az írásbeli panaszról szóló részben meghatározott érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyvet, és a továbbiakban az írásbeli panaszra vonatkozóan rendelkezések szerint jár el.
- Írásbeli panasz esetén a beérkezését követően harminc napon belül köteles megvizsgálni és érdemben megválaszolni továbbá intézkedni arról, hogy a válasz a vásárlóhoz eljusson. Ha a panaszt a Szolgáltató elutasítja, köteles álláspontját az elutasításra vonatkozó érdemi válaszában megindokolni.
A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát a Szolgáltató köteles öt évig megőrizni.

A fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról (fogyasztói online vitarendezési irányelv) szóló, 2013. évi május 21.-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet alapján az Európai Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot (ún. ODR) fogyasztói jogvita esetére - az online adásvételi vagy szolgáltatási szerződést kötők között.
A rendelet hatálya közvetlenül kiterjed az Unióban letelepedett, Magyarországon székhellyel rendelkező online adásvételi vagy szolgáltatási szerződésekben érintett kereskedőre, amennyiben közte és a fogyasztó között létrejött online adásvételi vagy szolgáltatási szerződéssel kapcsolatban fogyasztói jogvita merül fel.
Az ODR az Európai Bizottság rendszerében való regisztrációt követően az alábbi link segítségével érheti el: http://ec.europa.eu/odr. Az oldal betöltését követően válassza ki a kívánt nyelvet, jelentkezzen be és kövesse az oldal utasításait.

A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából a vásárló eljárást kezdeményezhet a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületnél illetve fordulhat a Szolgáltató székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testülethez. Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.
Magyarországon a Budapesti Békéltető Testület (BBT) jogosult eljárni az online adásvételi vagy szolgáltatási szerződésekhez kapcsolódó határon átnyúló fogyasztó és kereskedő közötti jogvitákban.
A Békéltető Testületek elérhetőségeit a http://www.bekeltetes.hu weboldalon találja meg.

Amennyiben a határon átívelő online vitarendezéssel kapcsolatosan további kérdése merülne fel, a Budapesti Békéltető Testület tud részletes felvilágosítást adni Önnek.

A Budapesti Békéltető Testület elérhetősége:
Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu, onlinevita@bkik.hu
Telefon: 06-1-488-2131

Vásárló jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. rendelkezései szerint.

További információk

A webáruházunkkal – és annak működésével – kapcsolatosan további (részletesebb) információkat talál az alábbi linkeken.
Szállítási információk
Fizetési információk
Garancia, elálláshoz való jog
Adatkezelési információk
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.