Hiba!

Nincs megjeleníthető játék!
Valószínűleg az Ön által követett link egy olyan oldalunkra mutatott, melyen már nem jelenik meg termékünk.

Ajánlott termékek

Playmobil

Tudjon meg többet a Götz babákról!

Nincs olyan felnőtt, vagy gyerek, aki ne látott volna életében legalább egyszer Götz babát, azonban sokan közülük csak keveset tudnak róluk, pedig régóta ott vannak a játékboltok polcain, népszerűségük pedig töretlen. Amíg a gyerekek játszanak velük, addig a felnőttek közül sokan szenvedéllyel gyűjtik a különleges és ízléses babákat.

A Götz babák története egészen 1950-ig nyúlik vissza, ugyanis akkor alapították Németországban, azon belül is Rödentalban a Götz gyárat. Ettől az évtől kezdve a babák elindultak hódító útjukra a világban, Magyarországon pedig 1990-ig kellett várni rájuk. A Götz babák a különlegességüket gyártásuk során nyerik el, ugyanis csak a legfinomabb minőségű, természetes tapintású hajat használják fel hozzájuk. Ezt a hajtípust kifejezetten a Götz babagyár számára fejlesztették ki, a haj gyökereit a babák fejbőréhez rögzítik és ettől olyan könnyű ápolni, rendben tartani.

A Götz babák gyártásakor természetesen nem csak a játékok haja kerül középpontba, hanem a szemük kidolgozottsága és a ruháik minősége is, mivel a gyártónak az a legfőbb célja, hogy olyan játék babákat készítsen, amik akár generációról generációra is öröklődhetnek.

Fedezze fel Götz babáink kínálatát, és ha kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Tudjon meg többet a Götz babákról!
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.