Kids Globe - Fa istálló 9 állással

Kids Globe - Fa istálló 9 állással
Bizonyára minden kis gazdálkodó örülne egy ilyen barna lóistállónak és műhelynek. Ez a fából készült modell istálló 9 állást kínál a lovak számára, a gazdának pedig egy külön helyiséget, ahol a fárasztó munka után megpihenhet. A modell pajta kiváló minőségű faanyagból készült barna árnyalatban, és számos mozgó elemmel is fel van szerelve. A finom kidolgozású részletek garantáltan nagyszerű élménnyé teszik majd a játékot. Mérete: 62 x 42,5 x 22 cm. A játék 1:32 méretarányú.
A "Kids Globe - Fa istálló 9 állással" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
60317
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Kids Globe - Fa istálló 9 állással
Kids Globe - Fa istálló 9 állással

Kids Globe - Fa istálló 9 állással

23 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.