Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett

Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett
A gyermekek imádnak szerepjátékokba merülni, miközben homokoznak, és átveszik egy fagylaltárus szerepét. A Kinetic Sand homokja lehetővé teszi, hogy a fagylaltkészítés mindig az elvártaknak megfelelően sikerüljön, az illatos homok pedig több érzékre hat, mint eddig valaha. Mivel a Kinetic Sand, a Svédországból származó mágikus homok önmagához tapad, az ujjaink közt átfolyik, és kifejezetten könnyű formázni és alakítani. Ezzel létrehozhatunk fagylaltkelyheket csodás feltétekkel, fagylatos gofrit, és még sok egyebet is. A képzeletnek semmi sem szab határt, az illatos homokot tartalmazó újratöltőcsomagok (külön kapható) pedig új alkotásokra ösztönöznek. Persze új fagylaltot úgy is készíthetnek, ha összekeverik a különféle színű homokokat. Ezzel új illatot is teremtenek. Mivel a kinetikus homok nem szárad ki, ezért mindig készen áll arra, hogy újra használják. Ha a szobában 50% alatt van a relatív páratartalom, a kinetikus homokot egyszerűen frissen lehet tartani pár csepp vízzel.
A "Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
68177
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett

Kinetic Sand - Illatos homok - Fagylalt szett

7 350 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.