Webáruházunk 2021. július 22. és augusztus 5. között zárva tart!

Laser X - Mikroblaster fegyver szett

A Laser X Mikroblaster fegyver szettel úgy érezheted, mintha egy igazi lézerharcba csöppentél volna. Nincs szükség mellényre az érzékelők közvetlenül a karra rögzíthető érzékelőbe vannak beépítve. A játék több módban is izgalmas: játszhatsz egy társad ellen, több társad ellen, de akár csapatban is. A szórakozás garantált. A játékot fény- és hanghatások teszik még izgalmasabbá. A lézersugarak átmennek akár az ablakon is, vagy visszapattannak róla, hogy eltalálják az ellenfeleket. Hatótávolsága: 30 méter. A fegyver infravörös sugarat bocsájt ki magából, nem igazi lézert! A csomag 2 db fegyvert tartalmaz, melyek működéséhez 6 db AAA elemre van szükség. A játék kompatibilis az összes Laser X termékkel, így bővíthetőek a már meglévő szettek.
A "Laser X - Mikroblaster fegyver szett" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 7 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
TM Toys
inkább fiúknak
1-3 nap
67510
12 750 Ft
A "Laser X - Mikroblaster fegyver szett" nevű játék készleten van, de nyári szabadság miatt nem tudjuk azonnal szállítani! Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. augusztus 10-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. augusztus 10-én, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

Laser X - Mikroblaster fegyver szett

Laser X - Mikroblaster fegyver szett

12 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.