KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 10762 - Belle meséi

LEGO 10762 - Belle meséi
5 490 Ft
+110 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
inkább lányoknak
nem rendelhető
52550
Tervezz meg egy teapartit és élvezd a mesedélutánt a Disney hercegnő Belle-el és barátaival ebben a szórakoztató LEGO Juniors 10762 Belle meséi készletben! A készletben találsz egy Kezdő Kocka elemmel ellátott hercegnő kastélyt erkéllyel, ahol egy varázslatos, üvegbe zárt rózsát láthatsz, illetve tornyok és egy lemezjátszó is vár rád. Továbbá találsz még egy park alaplapot forgó piknikasztallal, megépíthető szökőkúttal és kézikocsival, valamint egy mesekönyv elemet is, melyből Belle történeteket olvashat fel. Ez a LEGO Disney hercegnő készlet tartalmaz egy egyszerű útmutatót is az építéshez és játékhoz, hogy segítse a 4 éves kor fölötti gyermekek önbizalmának erősítését. A csomagban egy mini-baba figurát, egy csésze és egy teáskanna figurát, valamint egy megépíthető Tik-Tak úr figurát is találsz.
A kastély méretei: 13 x 6 x 9 cm, az alaplap méretei: 4 x 6 cm.
A LEGO® márkájú "LEGO 10762 - Belle meséi" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 4 és 7 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 10762 - Belle meséi

LEGO® 10762 - Belle meséi

5 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.