KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

LEGO® 75947 - Hagrid kunyhója - Csikócsőr megmentése

LEGO 75947 - Hagrid kunyhója - Csikócsőr megmentése
16 450 Ft
+329 hűségpont ajándékba - Részletek...
LEGO®
8 éves kor fölött
nem rendelhető
59338
Mentsd meg Csikócsőrt, a hippogriffet a mágiaügyi minisztertől és a könyörtelen hóhértól! Ez a klassz Harry Potter és az azkabani fogoly LEGO játékkészlet elvezet téged, Harry-t, Ron Weasley-t és Hermione Grangert Hagrid kunyhójába, ami telis-tele van Hagrid holmijával és egy otthonos, parázsló kandallóval. Ha megérkezett a miniszter, bújj el Hagrid sütőtökei mögött, majd bogozd ki a láncot és vidd biztonságba Csikócsőrt! De légy óvatos - a hóhér már nagyon szeretné használni a fejszéjét! A készlet 6 LEGO Harry Potter minifigurát tartalmaz: Hagridot és az új, 2019 júniusában megjelenő Harry Pottert, Ron Weasly-t, Hermione Grangert, a hóhért és a Mágiaügyi minisztert, valamint Csikócsőr, a hippogriff figuráját, ami mozgatható szárnyakkal és fejjel van ellátva és egy levehető lánchoz van kötve. Ez a Harry Potter LEGO készlet tartalmazza Hagrid 2 részből álló, megépíthető erdei kunyhóját, mely egy tökágyassal van kiegészítve. LEGO Hagrid kunyhójának szobája tartalmaz egy székkel ellátott asztalt, gyertyát, ládát, csokibékát, egy Reggeli Próféta újságot és egy pókot. LEGO Hagrid kunyhójának fő helyisége tartalmaz egy asztalt 2 székkel, egy megépíthető karosszéket, egy nagy fénykockával ellátott kéményt, egy tálat, benne tojással, táskát, vitrint, Hagrid rózsaszín esernyőjét, ásót, teáskannát, kanalat, serpenyőt, húsvágó bárdot, lasszót, seprűt és egy vödröt. A készletben találsz tököket, lámpást, fejszét, 3 varázspálcát, a mágiaügyi miniszter kalapját és Csikócsőr levehető láncát. LEGO Hagrid kunyhójának méretei: több mint 16 cm magas, 23 cm széles és 12 cm mély. Csikócsőr figurájának méretei nyitott szárnyakkal: több mint 5 cm magas, 7 cm hosszú és 12 cm széles.
A LEGO® márkájú "LEGO 75947 - Hagrid kunyhója - Csikócsőr megmentése" nevű játék gyártója a LEGO, főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

LEGO®

LEGO 75947 - Hagrid kunyhója - Csikócsőr megmentése

LEGO® 75947 - Hagrid kunyhója - Csikócsőr megmentése

16 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.