Little Live Pets - Totó, a teki

Little Live Pets - Totó, a teki
Totó, a teki eszik és pottyant. Az interaktív, rózsaszín teknősbékát a gyerekek egy különleges, Aqua homokkal tudják megetetni. Totó szeret énekelni, táncolni és beszélgetni. Miután Totó jóllakott, gyorsan a wc-re kell helyezni őt, hiszen készen áll a pottyantásra! Miután a kis teknőc megkönnyebbült, szívesen beszél a gazdájához ( h oh oh i gotta go) és megismétli, amit mondanak neki. A hangfelvétel a teknőspáncél melletti lila csillag megnyomásával rögzíthető és játszható vissza. Totó, a teki órákig szórakoztatja és foglalja le a gyerekeket vicces csócsálásával és interaktív tevékenységeivel.
A teknősbéka angolul beszél és énekel.
A játék elemmel működik (3 db AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Little Live Pets - Totó, a teki" nevű játék gyártója a Moose, főleg 4 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Moose
inkább lányoknak
70419
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Little Live Pets - Totó, a teki

Little Live Pets - Totó, a teki

13 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.