Lucy táncoló és énekelő kiskutya

Lucy táncoló és énekelő kiskutya
Lucy szófogadó kiskutya, aki 20 különböző hangutasítást is tud követni. Ugat, szimatol, puszit ad, énekel és még több stílusban táncolni is tud. Az interaktív applikációnak köszönhetően újabb táncstílusokat is el tud sajátítani, sőt te magad is koreografálhatsz neki táncot. Az Applikáció ingyenes, és iOS és Andorid verzióban is elérhető a legnagyobb applikáció áruházakban (Apple Store, Google Play).
A "Lucy táncoló és énekelő kiskutya" nevű játék gyártója az IMC Toys, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
IMC Toys
inkább lányoknak
54917
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Lucy táncoló és énekelő kiskutya
Lucy táncoló és énekelő kiskutya

Lucy táncoló és énekelő kiskutya

17 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.