Majmos golyóválogató bébijáték

Majmos golyóválogató bébijáték
Színes, csörgő golyókkal töltött bébijáték, aranyos majommal. A különböző színű és méretű golyók a felső részről hangosan zörögve és csörögve az aljára juthatnak, de ehhez bizony meg kell rázni, így a színes golyók fentről lefelé szín és méret szerint kiválogatják magukat. A Majmos golyóválogató bébijáték megtanítja a gyermeknek az ok-okozati összefüggést, a színek és méretek közti különbséget. Méretek: 14 x 6 x 16 cm.
A Playskool márkájú "Majmos golyóválogató bébijáték" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playskool
18137
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Majmos golyóválogató bébijáték
Majmos golyóválogató bébijáték

Majmos golyóválogató bébijáték

3 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2019. – A játék-webáruház.