Majmos golyóválogató bébijáték

Majmos golyóválogató bébijáték
Színes, csörgő golyókkal töltött bébijáték, aranyos majommal. A különböző színű és méretű golyók a felső részről hangosan zörögve és csörögve az aljára juthatnak, de ehhez bizony meg kell rázni, így a színes golyók fentről lefelé szín és méret szerint kiválogatják magukat. A Majmos golyóválogató bébijáték megtanítja a gyermeknek az ok-okozati összefüggést, a színek és méretek közti különbséget. Méretek: 14 x 6 x 16 cm.
A Playskool márkájú "Majmos golyóválogató bébijáték" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Playskool
18137
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Majmos golyóválogató bébijáték
Majmos golyóválogató bébijáték

Majmos golyóválogató bébijáték

3 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is fizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2018. – A játék-webáruház.