Mega Bloks - Tanuló építőkockák

Mega Bloks - Tanuló építőkockák
A Tanuló építőkockák remek szórakozást nyújtanak a kicsik számára. Speciális kialakításának köszönhetően különböző módokon lehet összeilleszteni a darabokat, a tengelyeknek és a kerekeknek köszönhetően pedig vagány járműveket építhetünk. A készlet 20 építőelemet tartalmaz, melyekből több mint 10 eltérő építményt hozhatunk létre. A darabok tökéletesen megfoghatók az apróbb kezekkel is. Az elemeket egy praktikus tárolótáskában találod, mely segítségével bárhová magaddal viheted.
A Mega Bloks márkájú "Mega Bloks - Tanuló építőkockák" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 5 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Mega Bloks
inkább fiúknak
46447
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Mega Bloks - Tanuló építőkockák
Mega Bloks - Tanuló építőkockák

Mega Bloks - Tanuló építőkockák

3 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.