Peonza - Pegasus

Peonza - Pegasus
A Trompos Space márka már 10 éve képviselteti magát a pörgettyűs játékok piacán. A teljes mértékben Spanyolországban tervezett és létrehozott játékok kiváló minőséggel és vonzó design-al rendelkeznek, így új szintre emelve a játék élményét. Ezek a karcsú, akrobatikus ügyességi játékok nagyon szórakoztatóak, és a lehetséges trükkök száma végtelen, összetettségük egyszerűen meghökkentő!
A megerősített műanyagból készült pörgettyű hegye fém. A kialakításnak köszönhetően ideális középszintű trükkök végrehajtására, a legújabb dizájn pedig magasfokú kontrollt nyújt a játék során. A Pegazus a Trompos Space legújabb pörgettyűs játéka, ahogy a többi, ez a termék is kíváló minőségű műanyagból készült, a hosszútávú játékélmény érdekében.
A játék színe eltérhet a képen láthatótól!
A Peonza márkájú "Peonza - Pegasus" nevű játékot főleg 7 és 14 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Peonza
inkább fiúknak
66816
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Peonza - Pegasus

Peonza - Pegasus

2 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.