Playmobil 9469 - Csillám Kristálypalota

Playmobil 9469 - Csillám Kristálypalota
A csodaszép hercegnő a kristálypalotában várja, hogy eljöjjön érte a jóslat szerint a szőke herceg a fehér lovon, így megtörve az átkot mely az örök telet hozta el a család számára. A hatalmas kristálypalota esténként világít, hogy a herceg sötétben se veszítse szem elöl a hosszú úton a szerelméhez vezető utat.
A Csillám Kristálypalota ragyogó kristályokkal, zárható kapuval, trónteremmel, hálószobával, öltözővel, és a toronyba vezető titkos lépcsővel rendelkezik. A hercegnő szoknyája színváltós.
A játék működéséhez 3 db 1,5 V-s mikroelem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz.
A szett rengeteg kiegészítőt tartalmaz.
A "Playmobil 9469 - Csillám Kristálypalota" nevű játék gyártója a Playmobil, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Playmobil
inkább lányoknak
55530
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Playmobil 9469 - Csillám Kristálypalota
Playmobil 9469 - Csillám Kristálypalota

Playmobil 9469 - Csillám Kristálypalota

39 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.