2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Sam, a tűzoltó, 5 db-os jármű szett

Sam, a tűzoltó, 5 db-os jármű szett
13 790 Ft
+276 hűségpont ajándékba - Részletek...
Jada Toys
inkább fiúknak
nem rendelhető
76889
Samnek, a tűzoltónak és kollégáinak sok munkája akad a meséből jól ismert városkában. A gyerekek ezzel az 5 db-os járműszettel részesei lehetnek az izgalmas mentőakcióknak. Legyen szó közúti balesetről, műszaki mentésről vagy tűzoltásról, a járgányok pillanatok alatt a helyszínre érnek.
A készletben 5 db különböző, élénk színű és igényes kidolgozású jármű található (Jupiter és Vénusz tűzoltóautók, Wallaby helikopter, Phoenix és rendőrmotor). A rendőrmotorhoz figura is tartozik. A készlet elemei javarészt fémből és műanyagból készültek.
A játék lehetőséget teremt a szerepjátékra, amelynek során fejlődik a gyerekek kommunikációs készsége, képzelete és fantáziája. Mindemellett a kisautók elősegítik a finommotorika és a szem-kéz koordináció fejlődését is.
A játékautók méretaránya: 1:64
A járművek mérete: kb. 7 cm
A "Sam, a tűzoltó, 5 db-os jármű szett" nevű játék gyártója a Jada Toys, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Sam, a tűzoltó, 5 db-os jármű szett

Sam, a tűzoltó, 5 db-os jármű szett

13 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.