Soy Luna - Köröm studió

Soy Luna - Köröm studió
Dekoráld ki stílusosan körmeidet a Soy Luna köröm stúdió segítségével! A csomagban körömlakkokat, díszítő festéket, matricákat, műkörmöt is találhatsz, mindezt egy műanyag körömápoló állomásban. Az állomás segítségével reszelheted a körmeidet és festheted is. Fesd ki körmeidet a lakkokkal, tegyél rájuk matricákat, vagy a festék segítségével rajzolj rá mintákat!
A Disney márkájú "Soy Luna - Köröm studió" nevű játék gyártója a Giochi Preziosi, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Disney
inkább lányoknak
41224
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Soy Luna - Köröm studió
Soy Luna - Köröm studió

Soy Luna - Köröm studió

13 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.