Információk webáruházunkról

Garancia

Termékeinkre a törvényben előírt (vagy, ha az Önnek kedvezőbb, akkor a gyártó által nyújtott) garanciát biztosítjuk. A webáruházunkban történő vásárlás esetén - a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet rendelkezései alapján - a vásárló, az áru átvételét követő 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

Vásárlástól való elállás joga

A vásárló az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól - a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályai szerint. Az elállási jog minden olyan termékre vonatkozik, ami gyári állapotban, a teljes csomagolást és tartozékokat tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. A vevő köteles a webáruházat lehetőleg írásos formában, e-mailben, vagy telefonon értesíteni az elállás tényéről. A vásárló köteles az elállási szándék bejelntését követő 14 napon belül a webáruház részére visszajuttatni a terméket.
Webáruházunk az áru visszaszolgáltatását követően azonnal, de legkésőbb az elállási szándék bejelntését követő 14 napon belül visszatéríti a teljes vételárat (amennyiben az árut a vevő valóban visszajuttatta részünkre).
A visszatérítés a kiszállítási díjra abban az esetben vonatkozik, ha a Vevő az összes megrendelt termék tekintetében élni kíván az elállási jogával. Amennyiben a vásárló több terméket vásárolt, de nem mindegyik termék esetében él ezen joggal, akkor a szállítási díjat nem vagyunk kötelesek visszatéríteni.
Az elállásra hivatkozva visszaküldött termék esetén a visszaszállítás teljes költségét a vásárló viseli.
100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 2009-ben alapított vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk
Szállítási információk
Fizetési információk
Garancia, elállási jog
Adatkezelési információk
Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat
Kapcsolat
GYIK
Blog
Partnereink
Kivi.hu
Akár bankkártyával is feizethet a futárnál!
© Toys.hu Kft. 2009-2017. – A játék-webáruház.